Lokeren

Nieuws uit Lokeren

donderdag 15 maart 2007 om 23:08 door Redactie

Het programma van de Lokerse Jeugddienst Jeugd in Axi op Axiradio bereikt elke woensdag ongeveer 5.000 luisteraars. Het programma wil de jeugd informeren over de activiteiten in de stad en geeft regelmatig gratis kaarten weg voor fuiven. Luister dus naar Jeugd in Axi, elke woensdag van 16u tot 17u30. (bron Het volk)


't Magazyn krijgt andere eigenaars

Vanaf eind augustus zal fuifzaal 'tMagazyn uitgebaat worden door nieuwe eigenaars. Voorlopig is nog niet geweten of er na augustus nog fuiven zullen kunnen plaatsvinden. Tot die datum kan er wel nog gewoon doorgefuifd worden. In afwachting van de nieuwe polyvalente zaal die het stadsbestuur beloofd heeft, zoekt de jeugddienst nog naar alternatieven voor grotere fuiven. De bestaande alternatieven, T-club of Okapi, zijn niet voldoende groot om duizend jongeren te herbergen.

Zwaargewond

MOERBEKE - In de Korte Damstraat werd dinsdagavond om 22.30 uur een 66-jarige man aangereden. Hij werd opgeschept door een 32- jarige motorrijder. De voetganger werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis in Lokeren. De motorrijder werd eveneens gewond.

Circus uit Moskou strijkt neer op Daknam

Het Moscow Star Circus is neergestreken op de parking van het Daknamstadion in Lokeren. Het internationale gezelschap brengt klassieke circuskunsten zoals jongleren, evenwichtsoefeningen en ook acts met ganzen, dromedarissen, pony's, kamelen en lama's. Nog tot en met zondag kan je de shows gaan bekijken. Vandaag en morgen zijn er voorstellingen om 19uur, zaterdag om 15 en 19uur, zondag om 14.30uur en 17.30uur. De toegangsprijs bedraagt 10euro voor de kinderen en voor volwassenen 15, 20 of 25euro.
Facebook Twitter
Bron: HV