Lokeren

Bergen maatje te sterk

zondag 4 maart 2007 om 02:06 door Redactie

Lokeren begon behoorlijk aan de partij. Vooral met de bedrijvige nieuwkomers M'Bayo en Dufer. Alleen waren ze soms wat ongelukkig in hun acties. Marcel M'Bayo had ook de eerste grote kans van de match aan zijn voet. Helaas lag Berthelin in de weg. Het was echter Mons dat net voor de rust aan de leiding kwam. Dahmane werd in de diepte gestuurd en liet Lazic geen kans. In de tweede helft zakte Sporting helemaal weg. Het moest komen, probeerde dat, maar het stevig georganiseerde Bergen kon niet ontwricht worden. Het was de thuisploeg die Lokeren op counter geregeld pijn deed. Een 2-0 hing eerder in de lucht. Uiteindelijk bleef het bij dat ene doelpunt. Van Lokerse zijde was Tambwe nagenoeg onzichtbaar en kreeg ook Armoumen nauwelijks een kans versierd. Volgende week tegen STVV wordt alweer een harde strijd.

Oh ja, eerlijk is eerlijk : scheidsrechter Bylois floot een onberispelijke wedstrijd !