Lokeren

De hel van Staaien brand weer

zaterdag 30 september 2006 om 23:12 door Redactie

Na drie nederlagen op rij kon Sint-Truiden nog eens een feestje bouwen op Staaien. Het versloeg Lokeren met het kleinste verschil, en staat de verliesteller nu bij Lokeren op op 3 stuks, drie op een rij

In de eerste helft ging het meeste gevaar uit van de thuisploeg. Na 24 minuten stond de 1-0 dan ook op het scorebord. Na een te korte terugspeelbal van Hasi, nog in de helft eruit, moest Munyaneza maar binnentikken. De opwinding maakte echter snel plaats voor teleurstelling nadat doelman Deelkens de bal vastnam buiten de zestien. Zwaar verdict: rood. Caers verschoof wat pionnetjes en verving Peter Van Houdt voor reservedoelman Boeckx. Tijdens de rust had Ariel Jacobs duidelijk aangedrongen op meer inzet want Lokeren kwam vastberaden uit de kleedkamer. Het zette voortdurend druk en probeerde langszij te komen, maar keert toch terug naar het Waasland met 0 punten. Veel druk, maar geen afgewerkte kansen nekt de man minder situatie die toch iets meer dan een uur bestond. Benieuwd of de druide zal herleven...