Lokeren

Beveren de boot in

maandag 11 september 2006 om 01:19 door Redactie

Lokeren heeft de Wase derby tegen Beveren gewonnen. Het won met 2-0 na doelpunten van Camara en Maznov. Lokeren rukt op naar de zevende plaats met negen punten. Beveren staat voorlaatste met drie punten.
Lokeren begon erg sterk aan de wedstrijd en zag dat al snel beloond met een doelpunt. Een voorzet van Filipovic bereikte Camara, die de kans niet liet liggen. Enkele minuten later was het al 2-0. Maznov werd aangespeeld door Vukomanvic en klopte doelman Copa een tweede keer. Lokeren was baas in de eerste helft. Pas vlak voor de rust kon Beveren even dreigen via Gervinho.

In de tweede helft was de eerste kans voor Beveren. Gervinho kopte echter over. Maar ook Lokeren kwam nog enkele keren dicht bij een derde treffer. Tambwe, Camara en Overmeire kwamen dicht bij een goal, maar faalden voor doel. Het bleef bij 2-0 en dat is een ruim verdiende zege voor de thuisploeg.

Lokeren - Beveren 2-0
8' Camara 1-0, 11' Maznov 2-0