Lokeren

Oostvlaamse Derby wordt Draw

maandag 21 augustus 2006 om 00:11 door Redactie

AA Gent heeft eindelijk het eerste punt van het nieuwe seizoen te pakken. Het speelde in de derby tegen Lokeren 1-1 gelijk. Lokeren heeft na drie speeldagen 5 punten. Het verloor nog niet.

Maznov kopte een eerste kansje voor Lokeren in de handen van Herpoel. Aan de overkant was het wel meteen raak. Gregoire rondde een voorzet van Zewlakow af.

In een matige partij was de reactie van Lokeren eerder flauw, maar het kwam wel langszij. Camara profiteerde van slecht uitverdedigen bij Gent en verschalkte doelman Herpoel met een knappe lob. Vlak voor de rust knalde Davy De Beule nog op de lat.

In de tweede helft scoorde De Beule wel, maar aan zijn actie ging hands vooraf. In een zwakke tweede helft probeerde Gent naar het einde toe nog wat druk te ontwikkelen, maar beide teams kwamen niet echt tot uitgespeelde kansen.

Lokeren- AA Gent 1-1
0-1 Gregoire; 1-1 Camara