Lokeren
04.10.2016
alt=

Bruno Vansina Orchestra ,in Jazzclub Lokeren

dinsdag 4 oktober 2016 om 19:20 door Michel

Op zaterdag 8 oktober in de Gasstraat te Lokeren.

Het Bruno Vansina Orchestra is met zijn 10 leden een gestripte versie van het XL-Orchestra waarmee Vansina twee jaar terug aantrad op Jazz Middelheim. De iets kleinere bezetting – noem het gerust een working band – laat fluïde arrangementen toe waarbij meer interactie mogelijk is en musici hun kans kunnen gaan om het momentum te benutten. En de musici in deze band zijn stuk voor stuk klasbakken die de laatste jaren overal lijken op te duiken waar boeiende muziek gemaakt wordt. Guy Peeters van Enola gewaagde n.a.v. het concert op Middelheim van een soundtrack voor een Bond film neergepend door Duke Ellington…

Bezetting: Bruno Vansina (saxen/fluit), n.t.b. (sax), Peter Delannoye (trombone), Stefan Bracaval (fluit), Thomas Mayade (trompet/arr.), Christian Mendoza (piano), Bert Cools (gitaar), Stefan Lievestro (bas), Kobe Proesmans (percussie), Teun Verbruggen (drums)

Inkom: 12 € (niet-leden),10 € (leden), 5 € (-25 jaar)

Opgelet : door wegenwerken in het centrum is de Jazzclub allen bereikbaar vanaf het Stationsplein. Je kan ook de auto achterlaten op de centrale Markt of op de parking aan het Politiebureau en te voet naar de Gasstraat gaan.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio