Lokeren
15.08.2016
meer foto's ...
alt=

Fonne eindigde in schoonheid

maandag 15 augustus 2016 om 03:00 door Michel

De verhuis naar het park bleek een goede zet,Fonne groeide maar bleef toch dat gezellig stadsfestival.

The Talks gooiden meteen hun volle muzikaal gewicht het park in.Leuk en met de jeugdige onstuimigheid en een teveel aan energie brachten zij het Fonneplein op de juiste temperatuur,net niet overkoken maar lekker blijven sudderen.
Meisje en madammenharten gingen sneller slaan als Rootsriders Tribute 2 Bob Marley aan de beurt was.Het publiek was in de ban van Marleys erfenis en zong uit volle borst mee ,op de laatste dag mag je gerust zonder stem naar huis gaan .
De Fonne 2016 kon afsluiten zonder problemen,gezellig en gemoedelijk,met een goede opkomst over gans de 10 daagse . Laat ons afspreken op 4 augustus 2017 voor de volgende Fonnefeesten.

The Talks (UK)

Ska met Reggea en punk invloeden, een cocktail dat goed zal pakken en blijven plakken op ons fonneplein. De laatste avond nog eens goed door de knietjes gaan op de britse band.
The Talks

Rootsriders Tribute 2 Bob Marley (NL)

Rootsriders treden met hun Tribute2BobMarley liveshows sinds 2006 in de voetsporen van hun muzikale held. In 2016 alweer 10 jaar dus! En daar willen ze graag bij stilstaan, o.a. met de release van hun eerste eigen album met origineel werk in bijna 8 jaar. 2016 is ook het jaar dat het album Rastaman Vibration 40 jaar terug het levenslicht zag, het enige album van Bob dat bij zijn leven de Amerikaanse top 10 haalde. Hoe de band hun eigen lustrum precies gaan invullen is nog even afwachten maar de muziek van Marley is aan Europa’s beste Marley tribute inmiddels wel toevertrouwd.
Meeschreeuwen met "no woman no cry", gaat onze 10 dagen feest in schoonheid afsluiten.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio