Lokeren
11.08.2016
meer foto's ...
alt=

Frisse avond ,maar toch zwoele atmosfeer in t'park

donderdag 11 augustus 2016 om 02:26 door Michel

Een flinke namiddagbui deed het ergste vermoeden,maar de hemelsluizen gingen dicht ,en de Fonne kon zijn kindernamiddag droog starten.

Ondanks een bijna natte start kon het plein toch op heel wat volk rekenen voor het kinderprogamma,gelukkig hadden ze hierboven de kraan dichtgedraaid voor de rest van de dag.The Concrete Cocunuts zetten hun zuiders temperament in,om het park op te warmen,en zowaar het kookte net niet over. Daarna The Skyblasters ,Gentenaars met een afwijking die al meer dan 1 keer op de Fonne speelden,zij konden rekenen op een vaste schare fans die ,hoe kan het anders,zo dicht mogelijk bij het podium wilden staan.

The Concrete Cocunuts (BE)


De Cubanen zetten ons op de dansvloer, en we blijven nog even staan...
Dat je niet op een eiland moet wonen om van tropical vibes te genieten daar zullen The Concrete Coconuts u snel van overtuigen.
Bij gebrek aan palmbomen en tropische stranden zorg je maar beter dat de muziek die zwoele atmosfeer brengt! Een wonderlijke samensmelting van Afrikaanse ritmes, samenzang en jazzgetinte blazers, u krijgt een feest waar zelfs een stijve hark op begint te dansen. Calypso, de muziek van Trinidad en Tobago, is lang een verborgen pareltje geweest in de muziekgeschiedenis. Het is onze missie om daar verandering in te brengen.

The Skyblasters (BE)

De legendarische The Skyblasters hebben er weer zin in! Gents reggaebloed kruipt immers altijd waar het niet gaan kan.
Tijdens de jaren 80 was geen enkel podium veilig voor The Skyblasters. Platen, CD’s, binnen- en buitenlandse tournees volgden elkaar aan sneltreintempo op. In 2014, 34 jaar later, beslissen de 7 brothers het over een akoestische boeg te gooien.
The Skyblasters: een stuwende bas, een cajon, wat flamenco, Afrikaanse percussie, een wolkje gitanes-sfeer, een flard toasting in a rub-a-dub style en natuurlijk de fundamenten van een rits oude en nieuwe eigen reggaesongs.
The Skyblasters Acoustic: zeven heren van reggae-stand moeten het zonder versterkers stellen maar dat houdt hen niet tegen. Ze produceren moeiteloos vurige, meeslepende en aanstekelijke reggae.
Oudgedienden op het podium: Edward Buadee, Joris Angenon, Peter Heylbroeck , Johan Heyerick, Prince Far Out, Jackie De Clercq. De enige echte Mr. President van The Skyblasters, (pdw), zit met nen Duvel bij de hand op een wolkje en kijkt goedkeurend op hen neer. Martijn Bal zorgt voor waardige vervanging op de cajon.
Laat je meeslepen door de vibes & the riddim van The Skyblasters Acoustic!

Zie ook filmpje op Facebook.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio