Lokeren
19.03.2016
alt=

Opendeurdag bij Emiliani zondag van 10 tot 17 u

zaterdag 19 maart 2016 om 18:47 door Rony

Zondag 20 maart is er de dag van de zorg met als thema "zorg in beweging"

Maak kennis met een veelzijdige, warme en ondernemende sector. Neem een kijkje in de ateliers, wasserij, snoezelruimte,... Ontdek hoe een tillift werkt, maak een ritje met de aangepaste duofietsen, breng een bezoek aan de vacaturestand, kinderanimatie... en geniet tussendoor van een hapje of drankje in de cafetaria. Kortom er valt voor iedereen iets te beleven!
Tijdens de Dag van de Zorg zal ook de eigen ruilwinkel ‘De Zifterij’ geopend zijn.Wat voor jezelf niet langer nuttig lijkt, is misschien wel een schat voor anderen. Dat wisten ze ook in Emiliani: ze richtten er, samen met hun cliënten, een ruilwinkel op. Heb je thuis nog bruikbare spullen liggen, zoals cd’s die niet meer beluisterd worden, films die niet meer bekeken worden, breng deze gerust mee. De ruilwinkel wordt opengehouden door drie vaste medewerkers.Spullen die na drie maanden nog onaangeraakt in de winkel liggen, gaan naar hun recycle atelier.
Emiliani zet de deuren open op zondag 20 maart van 10 tot 17 uur. Een groep van enthousiaste cliënten en medewerkers staan alvast te popelen om jullie met open armen te ontvangen.
Emiliani, Krekelstraat 17 te Lokeren.Er is een fietsparkeerplaats voorzien.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio