Lokeren
19.04.2024
Sociaal Huis verhuist naar de Grote Kaai

Sociaal Huis verhuist naar de Grote Kaai

Op woensdag 15 mei nemen alle welzijnsdiensten van Stad Lokeren hun intrek in het Welzijnshuis (Sociaal Huis wordt Welzijnshuis) op de Grote Kaai 20. Alle welzijnsdiensten die zich nu in het Sociaal Huis bevinden, komen er vanaf dan onder één dak te zitten, ook het lokaal dienstencentrum zal daar op het gelijkvloers terug te vinden zijn. — lees meer

Hoofdpunten van vrtnws.be

VS is begonnen met bouw aanlegsteiger voor Gazastrook

VS is begonnen met bouw aanlegsteiger voor Gazastrook

De Verenigde Staten zijn voor de kust van de Gazastrook begonnen met de bouw van een aanlegsteiger, zo heeft het Pentagon bekendgemaakt. Het doel van het project is om de levering van humanitaire hulp aan het Palestijnse gebied vlotter te laten verlopen.

Nieuws uit de regio via nieuwsblad.be

Bij KSC Lokeren-Temse timmeren ze nu al aan volgend seizoen: "Ik begrijp dat de supporters graag snel nieuwe namen willen, maar zo werken wij niet"

Van een crisis is er bij KSC Lokeren-Temse, ook na de nul op twaalf uit de laatste vier wedstrijden, geen sprake. Sportief directeur Daniël De Paepe had het liever wel anders gezien en rekent er toch nog op dat het seizoen in schoonheid kan worden afgesloten.